Pravila privatnosti

Zaštita osobnih podataka

Intergift j.d.o.o. obvezuje se Vaše osobne podatke štititi sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (AZOP-1), te neće ni u kojem slučaju predati Vaše podatke neovlaštenim trećim osobama. Osobni podaci koje dajete dobrovoljno, prilikom registracije ili kupnje, Intergift j.d.o.o. koristit će u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala i radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnim karticama. Prilikom ispunjavanja podataka za dostavu dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka. Svi korisnici imaju pravo zatražiti izmjenu ili nadopunu netočnih ili nepotpunih podataka slanjem obavijesti na: support@originalbrands.hr

Kako bi se zaštitili osobni podaci i korisnik je odgovoran za osiguranje sigurnosti svoje adrese e-pošte, korisničkog imena i lozinke.

Ukoliko više ne želite primati newslettere i naš promidžbeni materijal, možete zatražiti brisanje iz naše evidencije putem e-maila: support@originalbrands.hr

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Intergift j.d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici internet trgovine Cmok i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Sigurna kupnja uz najpovoljnije cijene

100% sigurna kupnja uz najpovoljnije cijene u Hrvatskoj

1500 zabavnih i atraktivnih poklona

Dostavljamo na vašu adresu brzo i efikasno

Mali poklon za veliki osmijeh

Zadovoljstvo kupca i radost pri naručivanju, to je naša misija.

Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima