O nama

Pozdrav svima, mi smo Cmok Gift Shop.

Specijalizirani smo za Internet prodaju poklon artikala, home decora, školskog pribora i poznatih brandova, licencnih robnih marki kao što su Disney i Hello Kitty.

Brand Cmok datira još od 1999. godine kada smo otvorili našu prvu gift shop trgovinu u Tkalčićevoj ulici, u centru Zagreba. Osim Zagreba, Cmok trgovine su bile popularne i u drugim gradovima Hrvatske, u Rijeci, Zadru, Varaždinu, Čakovcu, Požegi i Slavonskom brodu.

Od prvog dana, kupci su prepoznali Cmok kao jedinstveno mjesto za kupovinu atraktivnih poklona za sve prigode, a prvenstveno se to odnosi za rođendane.

Posljednjih godina specijalizirali smo se za online prodaju, sa ciljem i željom da pratimo suvremene trendove i da budemo dostupni u svakom kutku Hrvatske i zemalja u sujedstvu.

Naša misija i vizija su da kreiramo trenutke sreće i zadovoljstva, da izazovemo uzbuđenje i radost kod svih koji prime na poklon neki od naših izuzetnih, originalnih i jedinstvenih poklona.

Veliki izbor kategorija

Svi proizvodi

Sigurna kupnja uz najpovoljnije cijene

100% sigurna kupnja uz najpovoljnije cijene u Hrvatskoj

1500 zabavnih i atraktivnih poklona

Dostavljamo na vašu adresu brzo i efikasno

Mali poklon za veliki osmijeh

Zadovoljstvo kupca i radost pri naručivanju, to je naša misija.

Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima