Opći uvjeti poslovanja

Podaci o poduzeću

Naziv: Intergift j.d.o.o.
Sjedište: Trg Ante Starčevića 7, 10000 Zagreb
Telefon: 098/228-740
E-mail: support@intergift.hr

OIB: 17871851900
MB: 081541032

Članovi društva: Laura Jakičić
Osobe ovlaštene za zastupanje: Laura Jakičić

ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK d.d., Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka,
IBAN: HR8924020061101188695

Intergift jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge upisano je u Trgovački sud u Zagrebu pod brojem Tt-23/41745-2.

Narudžbe

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe odnosno plati naručeni proizvod. U trenutku kada je narudžba zaprimljena, prodavatelj će elektronskim putem u obliku mail-a obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen.

Cijena proizvoda

Cijene su izražene u eurima (EUR), sadrže PDV i vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli na više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu. Takve situacije su izvanredne i tvrtka Intergift j.d.o.o. se unaprijed ispričava kupcima ako dođe do takve greške. Cijene vrijede u trenutku narudžbe i nemaju rok valjanosti.

Akcijska prodaja

Intergift j.d.o.o. će periodično stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Trajanje akcijske prodaje, ograničenje količine robe, visina popusta i ostali uvjeti bit će jasno i detaljno opisani. Nakon isteka roka akcijske prodaje, Intergift j.d.o.o. neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

Način plaćanja

Kupac može izvršiti plaćanje putem:

 • Predračuna /virmana (podaci za uplatu: Intergift j.d.o.o., Trg Ante Starčevića 7, 10000 Zagreb, IBAN: HR8924020061101188695). Kupac uplatu može izvršiti putem internet bankarstva,putem banke, pošte ili FINE.
 • Kreditnim /debitnim karticama (American Express®, MasterCard®, Maestro®, Visa)

Dostava

Naručene proizvode koji su na zalihi, šaljemo dostavnom službom u roku od 3-7 radnih dana od dana primitka uplate na naš žiro račun. Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila. Sve narudžbe izvršene vikendom ili neradnim danom šaljemo prvi sljedeći radni dan. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu.
Dostava se obračunava prema cjeniku ugovorenim s dostavnom službom:

 • za Hrvatsku 4,99 € s uključenim PDV-om

Za narudžbe iznad 99,00 € dostava je besplatna.

Zbog mogućnosti da 2 ili više kupaca istovremeno predaju narudžbu na Cmok web trgovini, postoji mogućnost da informacija o dostupnosti proizvoda ne bude istovjetna sa stvarnom raspoloživosti i dostupnosti. Takvu situaciju nije moguće predvidjeti, ona je izvanredna i biti će riješena u najkraćem roku. Tvrtka Intergift j.d.o.o. učiniti će sve što je potrebno kako bi u primjerenom roku isporučila naručeni proizvod, ili ako naručeni proizvod ipak ne bude na raspolaganju, kupac će o tome biti obavješten i biti će mu ponuđen raspoloživ proizvod, koji je po svojim karakteristikama najsličniji proizvodu koji nije bilo moguće isporučiti. Narudžba kupca će se smatrati potvrđenom i pravovaljanom tek nakon što se kreira i ispiše maloprodajni račun

Obveze kupca

Kupac je dužan platiti cijenu kupljenog proizvoda. Kupac je dužan preuzeti kupljene proizvode prilikom isporuke. Obveza kupca je da osigura informacije o dostavnoj adresi i eventualnim dodatnim detaljima vezano uz dostavu. Za sve reklamacije kupac je ovlašten obratiti se na e-mail: support@intergift.hr

Klikom na “dodaj u košaricu” kupac izjavljuje:

 • da je u skladu sa zakonom stariji od 18 godina
 • da nije lišen poslovne sposobnosti
 • da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni

Reklamacije, prigovori i povrati

U slučaju zahtjeva za povratom robe iz opravdanih razloga, kupac je dužan uputiti pisani prigovor i to e-mailom na support@intergift.hr, ili preporučenom pošiljkom na adresu: Svete Barbare 30, 10408 Velika Mlaka.

Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 • Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
 • Isporuka robe koja nije naručena
 • Isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja

Rok za podnošenje reklamacije je 14 dana od primitka paketa.

Intergift j.d.o.o. potvrdit će primitak prigovora pisanim putem, a odgovor poslati po čl.10.st.5. Zakona o zaštiti potrošača u roku od 15 (petnaest) dana od primitka prigovora.
Kupac se moli da u prigovoru navede broj narudžbe, broj računa i svoje korisničko ime radi brže i kvalitetnije obrade prigovora.

Sva roba koju prodajemo je ispravno skladištena u originalnoj ambalaži.
U slučaju reklamacije na robu koja ima grešku ili je oštećena, kupac ima pravo na zamjenu za neoštećeni i valjani proizvod. Trošak dostave zamjenskog proizvoda u cijelosti snosi Intergift j.d.o.o.
U slučaju reklamacije na robu kojoj je istekao rok trajanja, kupac ima pravo na zamjenu za proizvod sa valjanim rokom trajanja. Trošak dostave zamjenskoj proizvoda u cijelosti snosi Intergift j.d.o.o.

Pravo kupca na odustajanje od kupovine

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, kupac ima pravo u roku od 14 dana zatražiti povrat novca nedvosmislenom izjavom na e-mail (support@intergift.hr) bez navođenja razloga za svoju odluku. Kupac je dužan proizvod vratiti neoštećen, u originalnoj ambalaži, u istom stanju u kojem ga je zaprimio, osim ako je proizvod uništen, izgubljen, pokvaren ili se je njegova količina promijenila, a da za to kupac nije odgovoran. Kupac proizvod mora vratiti zajedno s računom.
Kupac, u vezi s otkazom ugovora, jedino snosi troškove povrata proizvoda. Proizvod je potrebno vratiti u roku od 30 dana od poslane obavijesti o otkazivanju kupnje.

Prodavatelj se obvezuje izvršiti povrat uplaćenog iznosa služeći se istim sredstvima plaćanja kojim se koristio kupac prilikom plaćanja osim ako kupac izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja, te uz pretpostavku da kupac ne bude obvezan platiti nikakve dodatne troškove za takav povrat.

Povrat novca izvršiti ćemo najkasnije u roku 14 dana od zaprimanja zahtjeva za odustajanje od kupovine i po primitku proizvoda.

Adresa za povrat robe:

Intergift j.d.o.o.
Sv. Barbare 30
10408 Velika Mlaka

Gubitak prava na raskid ugovora o kupoprodaji

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora u slučajevima propisanim člankom 79. Zakona o zaštiti potrošača, tj. ako je:

 • predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora
 • ugovor prodavatelj u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak kupca te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ako ugovor bude u potpunosti ispunjen
 • predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji kupca ili koja je jasno prilagođena kupcu
 • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
 • ako je predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok uporabe

Zaštita osobnih podataka

Intergift j.d.o.o. obvezuje se Vaše osobne podatke štititi sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (AZOP-1), te neće ni u kojem slučaju predati Vaše podatke neovlaštenim trećim osobama. Osobni podaci koje dajete dobrovoljno, prilikom registracije ili kupnje, Intergift j.d.o.o. koristit će u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala i radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnim karticama. Prilikom ispunjavanja podataka za dostavu dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka. Svi korisnici imaju pravo zatražiti izmjenu ili nadopunu netočnih ili nepotpunih podataka slanjem obavijesti na: support@intergift.hr

Kako bi se zaštitili osobni podaci i korisnik je odgovoran za osiguranje sigurnosti svoje adrese e-pošte, korisničkog imena i lozinke.

Ukoliko više ne želite primati newslettere i naš promidžbeni materijal, možete zatražiti brisanje iz naše evidencije putem e-maila: support@intergift.hr

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Intergift j.d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici internet trgovine Cmok i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u eurima (EUR).

Izjava o odgovornosti

Intergift j.d.o.o. ulaže napore kako bi osigurali ispravnost i ažurnost svih podataka koji su objavljeni na stranici. Međutim, promjene cijena, karakteristika proizvoda i rokova isporuke mogu biti tako brzo da ne uspijemo ispraviti podatke na našoj internetskoj stranici. U tom slučaju, kupac će biti obaviješten o promjenama i omogućit će mu se otkazivanje narudžbe ili zamjena za drugi proizvod.

Odgovornost za materijalne nedostatke

Intergift j.d.o.o. odgovara za materijalne nedostatke proizvoda koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske posebice Zakonu o obveznim odnosima.
Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete.

Materijalni nedostatak postoji:

 • ako stvar nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet,
 • ako stvar nema potrebna svojstva za posebnu uporabu za koju je kupac nabavlja, a koja je bila poznata prodavatelju ili mu je morala biti poznata,
 • ako stvar nema svojstva i odlike koje su izrijekom ili prešutno ugovorene, odnosno propisane,
 • kad je prodavatelj predao stvar koja nije jednaka uzorku ili modelu, osim ako su uzorak ili model pokazani samo radi obavijesti,
 • ako stvar nema svojstva koja inače postoje kod drugih stvari iste vrste i koja je kupac mogao opravdano očekivati prema naravi stvari, posebno uzimajući u obzir javne izjave prodavatelja, proizvođača i njihovih predstavnika o svojstvima stvari (reklame, označavanje stvari i dr.),

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje dužan je u roku od osam dana uputiti pisani prigovor prodavatelju jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.

Ukoliko proizvod ima nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari, što kupac utvrdi po otvaranju proizvoda – kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora i povrat novca, zamjenu proizvoda, uklanjanje nedostatka ili sniženje cijene.

Preporuka kupcima:

Prilikom primitka robe, ukoliko je ambalaža oštećena, dostavljaču je potrebno skrenuti pozornost na tu činjenicu. Ako kupac ne reklamira oštećenje ambalaže dostavljaču, smatra se da je preuzeo proizvod s neoštećenom ambalažom.

Ukoliko je ambalaža prilikom primitka proizvoda neoštećena, vodite računa da pažljivo otvorite ambalažu, uz što manje oštećivanje. Prilikom primitka, provjerite ispravnost i funkcionalnost proizvoda i nemojte proizvod koristiti i njime rukovati, ukoliko je neispravani namjeravate ga vratiti.

Kupac, u vezi s otkazom ugovora i odustajanjem od kupovine, sam snosi troškove povrata proizvoda Prodavatelju. Proizvod je potrebno vratiti Prodavatelju najkasnije u roku od 14 dana od poslane obavijesti o otkazivanju kupnje.

Podaci o proizvodima

Fotografije proizvoda simboličan su prikaz i ne jamče svojstva proizvoda. Intergift j.d.o.o. ističe kako su fotografije informativne ilustracije te također ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U slučaju odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranici, Intergift j.d.o.o. obvezuje se izmijeniti narudžbu i kontaktirati kupca za dogovor oko alternativnih rješenja. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na: support@intergift.hr

Pravne obavijesti

Internet trgovina www.cmok.hr je vlasništvo poduzeća Intergift j.d.o.o. koje i upravlja trgovinom. Svi sadržaji objavljeni u trgovini vlasništvo su Intergift j.d.o.o. i ne mogu se koristiti, kopirati, reproducirati ili na druge načine distribuirati bez dopuštenja poduzeća Intergift j.d.o.o. te se moraju poštovati sva pravila o autorskim pravima.

Završne odredbe

Prihvaćanjem ovih uvjeta kupnje kupac pristaje na odredbe ovih uvjeta te prihvaća da oni čine sastavni dio ugovora.
Potvrdom narudžbe Kupac potvrđuje da je pročitao Opće uvjete poslovanja, da se s njima slaže te da oni čine sastavni dio Ugovora o kupnji.

Intergift j.d.o.o.

Internet trgovina Cmok

Laura Jakičić, direktor

Sigurna kupnja uz najpovoljnije cijene

100% sigurna kupnja uz najpovoljnije cijene u Hrvatskoj

1500 zabavnih i atraktivnih poklona

Dostavljamo na vašu adresu brzo i efikasno

Mali poklon za veliki osmijeh

Zadovoljstvo kupca i radost pri naručivanju, to je naša misija.

Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima